×
Home Nieuws Livescore

Supporters Vitesse onwel na busreis uitduel De Graafschap.

Supporters Vitesse onwel na busreis uitduel De Graafschap.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 20:48 uur

Tientallen supporters van Vitesse zijn zondag onwel geworden tijdens de terugreis na de uitwedstrijd tegen De Graafschap, waar Vitesse met 3-1 verloor. Het incident vond plaats in de bus op weg naar huis. Er werd snel ingegrepen en een groot aantal ambulances werd ingezet om de getroffen supporters bij aankomst bij het Gelredome te assisteren, zo meldt het Algemeen Dagblad.

De exacte oorzaak van de onwelwordingen is nog niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat het mogelijk te maken heeft met de lange reistijd en de vermoeidheid na de wedstrijd. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om de supporters de benodigde zorg te verlenen en te onderzoeken wat er precies aan de hand was.

De club Vitesse heeft in een verklaring laten weten geschrokken te zijn van het incident en betuigt haar medeleven aan de getroffen supporters en hun families. Er zal een onderzoek worden ingesteld om de toedracht van de onwelwordingen te achterhalen en maatregelen te treffen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.