×
Home Nieuws Livescore

Ajax optimistisch over terugkeer Weghorst voor Europa League duel.

Ajax optimistisch over terugkeer Weghorst voor Europa League duel.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 20:24 uur

Ajax kan opgelucht ademhalen nu blijkt dat er geen grote zorgen zijn omtrent de blessure van Wout Weghorst. Trainer Francesco Farioli heeft tijdens de persconferentie na de 0-2 overwinning op RKC Waalwijk aangegeven dat de kans groot is dat de spits donderdag in Praag weer beschikbaar zal zijn. Dit nieuws komt als een opluchting voor de Amsterdamse club, aangezien Weghorst een belangrijke speler is in het team.

Met de terugkeer van Weghorst in het vooruitzicht, kan Ajax met vertrouwen toewerken naar de tweede Europa League-wedstrijd van het seizoen. De aanwezigheid van de spits zal ongetwijfeld een boost geven aan het team en de kansen op een goed resultaat vergroten. De supporters zullen dan ook reikhalzend uitkijken naar zijn mogelijke rentree op het Europese toneel.

De afwezigheid van Weghorst in de afgelopen wedstrijden heeft ongetwijfeld een gemis betekend voor Ajax, maar met zijn mogelijke terugkeer in het vooruitzicht lijkt het tij te keren. De spits staat bekend om zijn doelgerichtheid en fysieke kracht, eigenschappen die van onschatbare waarde zijn voor de ploeg. Ajax-fans kunnen dan ook hoopvol uitkijken naar de komende wedstrijden, wetende dat Weghorst mogelijk weer op het veld zal staan om zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club.