×

Ten Hag onder druk na zware nederlaag tegen Spurs

JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 19:32 uur

Manchester United-manager Erik ten Hag staat onder toenemende druk na een teleurstellende nederlaag tegen Tottenham Hotspur op zondagmiddag. De Nederlandse coach zag zijn team al na drie minuten spelen op achterstand komen en kreeg een extra tegenslag te verwerken toen sterspeler Bruno Fernandes vlak voor rust een rode kaart kreeg. In de tweede helft wist Tottenham Hotspur hun voorsprong verder uit te bouwen tot 0-3.

De supporters van Manchester United zijn teleurgesteld na de zware nederlaag tegen Tottenham Hotspur. De druk op Erik ten Hag neemt toe nu zijn team niet het gewenste resultaat behaalt. De snelle achterstand en de rode kaart voor Fernandes maakten het voor United een lastige wedstrijd om terug te komen.

Erik ten Hag zal nu de nodige maatregelen moeten nemen om zijn team weer op de rails te krijgen na deze pijnlijke nederlaag. De fans hopen op een snelle ommekeer en betere resultaten in de komende wedstrijden om het tij te keren. Het is aan Ten Hag en zijn spelers om te laten zien dat ze veerkracht hebben en zich kunnen herstellen van deze tegenslag tegen Tottenham Hotspur.