×
Home Nieuws Livescore

Henk Fraser overweegt Ihattaren tegen Ajax speeltijd te geven

Henk Fraser overweegt Ihattaren tegen Ajax speeltijd te geven
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 17:16 uur

RKC-coach Henk Fraser heeft aangegeven dat hij van plan is om Mohamed Ihattaren speeltijd te geven in de aanstaande wedstrijd tegen zijn voormalige club Ajax. De coach van de Waalwijkers deelde zijn intenties om de 'fantastische jongen' een kans te geven om zich te laten zien tegen de Amsterdammers. Fraser sprak over de fitheid van Ihattaren en gaf een update over zijn mogelijke rol in het duel.

Ihattaren, die eerder voor PSV speelde voordat hij de overstap maakte naar RKC, zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in het team van Fraser tegen Ajax. De jonge middenvelder heeft indruk gemaakt sinds zijn komst naar Waalwijk en Fraser is vastbesloten om hem te laten schitteren in een wedstrijd van dergelijke betekenis.

Fraser benadrukte het belang van Ihattaren's ervaring en kwaliteiten, en gelooft dat hij een toegevoegde waarde kan zijn voor RKC in het duel met Ajax. De coach kijkt ernaar uit om te zien hoe Ihattaren zich zal manifesteren tegen zijn oude club en is optimistisch over de bijdrage die de jonge speler kan leveren aan het team.