×
Home Nieuws Livescore

Hoefkens: FC Twente grotere uitdaging dan Feyenoord.

Hoefkens: FC Twente grotere uitdaging dan Feyenoord.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 15:32 uur

In een opvallende uitspraak heeft Carl Hoefkens, de trainer van NAC, laten weten dat hij op dit moment FC Twente hoger inschat dan Feyenoord. De voormalige verdediger gaf aan dat het aanstaande duel met de Tukkers voor zijn ploeg de grootste uitdaging tot nu toe vormt. Hoefkens lijkt daarmee het niveau van de Enschedese club hoger in te schatten dan dat van de Rotterdamse grootmacht.

Hoewel Feyenoord traditioneel gezien tot de topclubs van Nederland behoort, lijkt Hoefkens meer respect te tonen voor de prestaties van FC Twente op dit moment. De trainer van NAC benadrukte dat het treffen met de Tukkers een cruciale test zal zijn voor zijn team en dat hij zich bewust is van de kwaliteiten van de tegenstander.

De uitspraken van Hoefkens zorgen voor de nodige opschudding in de Eredivisie, waar de strijd om de topposities altijd intens is. Het duel tussen FC Twente en NAC belooft dan ook een boeiende confrontatie te worden, waarbij Hoefkens' inschatting van de krachtsverhoudingen voor extra spanning zorgt. Het is nu aan beide teams om op het veld te laten zien wie daadwerkelijk de sterkste is.