×
Home Nieuws Livescore

Blind schrijft assist bij voor Girona tegen Celta.

Blind schrijft assist bij voor Girona tegen Celta.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 15:16 uur

Op zondagmiddag schitterde Dley Blind met een briljante assist tijdens de wedstrijd van Girona tegen Celta de Vigo. De verdediger toonde zijn klasse door de bal op een perfecte manier voor te leggen aan zijn teamgenoot Yangel Herrera. Herrera maakte optimaal gebruik van Blinds assist en kopte de bal vervolgens prachtig in het doel, waardoor Girona op een 0-1 voorsprong kwam.

De assist van Blind toonde niet alleen zijn technische vaardigheden, maar ook zijn visie en spelinzicht op het veld. Met deze belangrijke bijdrage bewees Blind wederom zijn waarde voor het team van Girona en liet hij zien dat hij een cruciale rol kan spelen in het creƫren van kansen en doelpunten.

De fans van Girona waren ongetwijfeld in extase door deze schitterende samenwerking tussen Blind en Herrera. De assist zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als een magisch moment in het seizoen van Girona. Met deze overwinning en Blinds glansrijke assist blijft Girona op koers voor een succesvolle campagne in de competitie.