×
Home Nieuws Livescore

Perisic maakt indruk op Van Polen bij PSV-debuut

Perisic maakt indruk op Van Polen bij PSV-debuut
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 15:08 uur

PSV's nieuwste aanwinst, Ivan Perisic, maakte afgelopen zaterdag een verpletterende indruk tijdens zijn debuut voor de club. De 35-jarige aanvaller wist meteen zijn visitekaartje af te geven in het Eredivisie-duel tegen Willem II. Zijn onmiddellijke impact op het veld zorgde ervoor dat zelfs ervaren spelers zoals Bram van Polen snel onder de indruk raakten van Perisic's kwaliteiten.

Van Polen, die het veld betrad met hoge verwachtingen van zijn eigen team, kon niet ontkennen dat Perisic een serieuze bedreiging vormde voor de verdediging. De snelheid en vastberadenheid waarmee de Kroatische speler te werk ging, maakten hem een geduchte tegenstander voor elke verdediger in de Eredivisie. Zijn vermogen om kansen te creƫren en doelgericht te zijn, liet zien waarom PSV hem als aanwinst had gekozen.

De fans van PSV waren verheugd om te zien hoe Perisic zich naadloos leek aan te passen aan het team en direct zijn stempel wist te drukken op de wedstrijd. Met zijn ervaring en talent belooft Perisic een waardevolle toevoeging te zijn voor de Eindhovense club in het komende seizoen. Zijn debuut tegen Willem II was slechts een voorproefje van wat deze doorgewinterde aanvaller nog meer in petto heeft voor PSV en de Eredivisie.