×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle klimt met winst op Almere City omhoog.

PEC Zwolle klimt met winst op Almere City omhoog.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 14:16 uur

PEC Zwolle heeft zich zondagmiddag weten te ontdoen van de dreiging van de onderste regionen van de Eredivisie door een belangrijke overwinning te behalen op Almere City. Ondanks dat de bezoekers uit Flevoland in de tweede helft sterker waren, slaagden ze er niet in om de Zwolse verdediging te doorbreken. Het was uiteindelijk een eigen doelpunt van verdediger James Lawrence dat de wedstrijd in het voordeel van PEC Zwolle deed kantelen.

De wedstrijd begon gelijk opgaand, met beide teams die kansen creëerden maar niet tot scoren kwamen. In de tweede helft leek Almere City de overhand te krijgen en druk te zetten op de verdediging van PEC Zwolle. Echter, het lot keerde zich toen Lawrence ongelukkig de bal in zijn eigen doel werkte, waardoor de thuisploeg op voorsprong kwam.

Ondanks verwoede pogingen van Almere City om de gelijkmaker te forceren, slaagde PEC Zwolle erin om stand te houden en de overwinning over de streep te trekken. Met deze belangrijke zege heeft PEC Zwolle nu wat lucht gekregen en kunnen ze met vertrouwen naar de komende wedstrijden kijken. Almere City zal daarentegen teleurgesteld zijn dat ze ondanks hun inspanningen met lege handen staan.