×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren debuteert tegen Ajax voor RKC Waalwijk

Ihattaren debuteert tegen Ajax voor RKC Waalwijk
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 13:08 uur

Zondagmiddag staat er mogelijk een bijzonder debuut op het programma in de Eredivisie. Mohamed Ihattaren, de 22-jarige spelmaker, zou namelijk zijn eerste wedstrijd kunnen spelen voor RKC Waalwijk tegen niemand minder dan zijn voormalige club Ajax. Trainer Henk Fraser heeft Ihattaren voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie, zo meldt ESPN.

De overstap van Ihattaren naar RKC Waalwijk zorgt voor de nodige opwinding in de voetbalwereld. Na een periode van minder speeltijd bij zijn vorige club, hoopt de talentvolle middenvelder bij RKC zijn carrière nieuw leven in te blazen. Een debuut tegen Ajax zou dan ook een extra lading geven aan zijn eerste optreden in het geel-blauwe shirt.

Voor zowel Ihattaren als RKC Waalwijk is het duel tegen Ajax van grote betekenis. De spelmaker krijgt de kans om zich te bewijzen tegen een topclub, terwijl RKC hoopt op een verrassing tegen de koploper van de Eredivisie. De fans zullen ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar de mogelijke rentree van Ihattaren op het hoogste niveau, met Ajax als geduchte tegenstander.