×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong klaar voor rentree bij Barcelona

Frenkie de Jong klaar voor rentree bij Barcelona
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 12:56 uur

Na maanden van afwezigheid staat Frenkie de Jong op het punt om zijn comeback te maken bij FC Barcelona. De 27-jarige middenvelder, die al geruime tijd aan de kant stond vanwege blessureleed, zou zelfs al aankomende dinsdag in actie kunnen komen tijdens het Champions League-duel tegen Young Boys Bern. De fans van de Catalaanse club kijken reikhalzend uit naar de terugkeer van De Jong op het veld.

In een recent interview heeft De Jong korte metten gemaakt met de vele speculaties en geruchten die de afgelopen maanden over hem de ronde deden. De Nederlander, die bekend staat om zijn nuchtere en professionele houding, liet weten dat hij zich niet laat afleiden door de media-aandacht en zich volledig focust op zijn herstel en terugkeer in topvorm.

De Jong, die in 2019 de overstap maakte van Ajax naar Barcelona, wordt gezien als een van de meest talentvolle middenvelders van zijn generatie. Zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht hebben hem al snel geliefd gemaakt bij zowel de fans als de clubleiding van Barcelona. Met zijn rentree in zicht, hopen de supporters dat De Jong snel weer zijn stempel kan drukken op het spel van de Catalaanse grootmacht.