×
Home Nieuws Livescore

Dick Advocaat verdeeld over keepersstrijd Feyenoord: Bijlow of Wellenreuther?

Dick Advocaat verdeeld over keepersstrijd Feyenoord: Bijlow of Wellenreuther?
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 12:48 uur

Er is momenteel een interessante discussie gaande binnen Feyenoord over wie er tussen de palen moet staan als eerste keeper. Dick Advocaat, de bondscoach van Curaçao, heeft laten weten dat hij een groot fan is van Justin Bijlow. Echter, dit seizoen moet Bijlow de concurrentiestrijd aangaan met Timon Wellenreuther om de positie van eerste doelman te veroveren.

Advocaat, die zelf een succesvolle carrière als trainer heeft gehad, heeft aangegeven dat hij gelooft in de kwaliteiten van Bijlow. De jonge doelman heeft al laten zien over veel potentie te beschikken en wordt gezien als een van de grootste talenten op zijn positie in Nederland. Echter, Wellenreuther heeft ook laten zien dat hij een betrouwbare optie is voor Feyenoord.

De keuze voor de eerste keeper zal een lastige beslissing worden voor Advocaat en zijn staf. Beide keepers hebben hun kwaliteiten en het is aan de trainer om te bepalen wie er uiteindelijk onder de lat zal staan. Het is een luxeprobleem voor Feyenoord, maar het is ook belangrijk dat de gekozen keeper het vertrouwen krijgt om zich te ontwikkelen en te groeien in zijn rol binnen het team.