×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord puntenverlies tegen NEC zorgt voor discussie

Feyenoord puntenverlies tegen NEC zorgt voor discussie
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 12:32 uur

Feyenoord heeft opnieuw punten laten liggen in de Eredivisie, nadat ze zaterdag gelijkspeelden met 1-1 tegen NEC. Dit resultaat heeft voor de nodige discussie gezorgd bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie op zondagochtend. Trainer Dick Advocaat heeft opgemerkt dat de huidige trainer van Feyenoord, Brian Priske, nog zoekende is en zichzelf probeert in te dekken. De kritiek op Priske doet denken aan de periode onder Arne Slot, zo stelt Bram van Polen.

Advocaat, die zelf eerder aan het roer stond bij Feyenoord, heeft zijn bedenkingen geuit over de aanpak van Priske. Hij benadrukt dat de trainer nog niet de juiste formule heeft gevonden om het team naar succes te leiden. De vergelijking die Van Polen trekt met de periode onder Slot, waarin Feyenoord ook met ups en downs te maken had, werpt een schaduw over de huidige prestaties van het team.

De gelijkspel tegen NEC heeft de druk op Priske verder opgevoerd, aangezien Feyenoord in de race is voor een plek in de top van de Eredivisie. De supporters van de club zijn teleurgesteld over de recente resultaten en hopen op verbetering in de komende wedstrijden. Het is aan Priske en zijn spelers om de kritiek om te zetten in positieve energie en te werken aan een consistente reeks overwinningen.