×
Home Nieuws Livescore

Messi redt Inter Miami met doelpunt tegen Charlotte FC.

Messi redt Inter Miami met doelpunt tegen Charlotte FC.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 12:16 uur

In de nacht van zaterdag op zondag was het opnieuw Lionel Messi die zijn stempel drukte op de wedstrijd van Inter Miami. De Argentijnse voetballegende wist zijn team te redden door een belangrijk doelpunt te scoren tegen Charlotte FC, waardoor Inter Miami een punt veiligstelde. Messi, die afgelopen zomer de overstap maakte naar de Major League Soccer, laat zien dat zijn klasse en doelpunteninstinct nog altijd van onschatbare waarde zijn voor zijn nieuwe club.

Met zijn doelpunt tegen Charlotte FC toonde Messi opnieuw zijn ongeëvenaarde kwaliteiten als spits. De 34-jarige aanvaller wist op cruciale momenten het verschil te maken en zijn team te behoeden voor een nederlaag. De fans van Inter Miami waren dan ook in extase toen Messi de bal in het net deed belanden en zo zijn stempel drukte op de wedstrijd.

De wedstrijd tegen Charlotte FC was een ware thriller, waarin Messi zijn klasse etaleerde en zijn team naar een gelijkspel loodste. Met zijn doelpunt bewees de Argentijnse superster opnieuw waarom hij wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden. De fans van Inter Miami kunnen dan ook rekenen op nog veel meer magische momenten van Messi in het komende seizoen.