×
Home Nieuws Livescore

Ayase Ueda verkiest eigen weg naar Feyenoord-basisspeler boven noodzaak.

Ayase Ueda verkiest eigen weg naar Feyenoord-basisspeler boven noodzaak.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 12:00 uur

Ayase Ueda had een andere route naar de basis van Feyenoord willen bewandelen. De Japanse speler kreeg de kans om als eerste spits op te treden nadat Santiago Gimenez geblesseerd raakte, maar Ueda had liever op eigen kracht die positie veroverd. De 26-jarige voetballer uit Japan voelde zich weliswaar vereerd met de kans die hem geboden werd, maar had gehoopt op een meer organische weg naar de basiself.

Ueda, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, gaf aan dat hij liever zijn plek in het team had verdiend door zijn prestaties op het veld. De Japanner is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft en om zijn waarde voor het team te bewijzen. Ondanks de onverwachte omstandigheden die hem nu in de basis hebben gebracht, is Ueda vastbesloten om te laten zien dat hij thuishoort in het eerste elftal van Feyenoord.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar wat Ueda kan brengen als eerste spits. Met zijn vastberadenheid en talent hoopt hij de verwachtingen waar te maken en een belangrijke rol te spelen in het succes van het team. Ueda's onconventionele weg naar de basis kan juist een extra motivatie zijn voor hem om te laten zien wat hij waard is en om zijn stempel te drukken op het spel van Feyenoord.