×
Home Nieuws Livescore

Pepi schittert bij PSV, maar basisplaats nog onzeker

Pepi schittert bij PSV, maar basisplaats nog onzeker
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 11:00 uur

Jonge spits Ricardo Pepi schittert met twee doelpunten voor PSV in de Eredivisie-wedstrijd tegen Willem II, maar een vaste basisplaats lijkt nog niet binnen handbereik te liggen. Trainer Peter Bosz heeft toegegeven dat de 21-jarige aanvaller momenteel 'pech' heeft vanwege de aanwezigheid van ervaren spits Luuk de Jong.

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties op het veld, moet Pepi nog geduld hebben voordat hij een vaste plek in het basiselftal van PSV kan veroveren. De concurrentie van de ervaren De Jong maakt het voor de jonge spits moeilijk om een constante basisplaats te bemachtigen, maar Bosz is vol lof over de progressie die Pepi boekt.

Met zijn twee doelpunten tegen Willem II heeft Pepi laten zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor PSV. De jonge Amerikaan toont zijn potentieel en vastberadenheid, wat Bosz en de fans van de Eindhovense club hoop geeft voor de toekomst. Hoewel een basisplaats nog niet gegarandeerd is, lijkt Pepi op de goede weg te zijn om een belangrijke rol te spelen in het team van PSV.