×
Home Nieuws Livescore

Priske: Feyenoord zakt in na NEC's openingstreffer.

Priske: Feyenoord zakt in na NEC's openingstreffer.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 10:48 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske keek met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen NEC. De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd, maar na de openingstreffer van de Nijmegenaren leek het alsof de ploeg als een kaartenhuis in elkaar stortte. Priske, afkomstig uit Denemarken, gaf na afloop van de wedstrijd toe dat dit soort tegenslagen helaas bij het voetbal horen.

De Deense coach benadrukte dat zijn elftal goed voorbereid was op de wedstrijd en dat de spelers er alles aan hadden gedaan om een goed resultaat neer te zetten. Echter, de mentale weerbaarheid van Feyenoord werd flink op de proef gesteld na de tegentreffer. Priske sprak zijn teleurstelling uit over de manier waarop zijn team uit balans raakte na het doelpunt van NEC.

Ondanks de tegenslag tegen NEC blijft Priske optimistisch over de toekomst van Feyenoord. De coach ziet genoeg potentie in zijn spelers en is vastberaden om samen met het team te werken aan verbetering. Priske benadrukte dat het belangrijk is om als team veerkracht te tonen in zulke situaties en dat dit een leermoment kan zijn voor de spelers.