×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord morst punten tegen NEC: Timber kritisch

Feyenoord morst punten tegen NEC: Timber kritisch
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 10:16 uur

In een teleurstellende wedstrijd heeft Feyenoord dure punten laten liggen tegen NEC Nijmegen, met een eindstand van 1-1. Dit gelijkspel markeert het vierde gelijke spel van het seizoen voor de Rotterdammers, wat tot ontevredenheid leidde bij zowel trainer Brian Priske als de kritische Quinten Timber. Tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd lieten zij hun frustraties duidelijk blijken.

De wedstrijd begon veelbelovend voor Feyenoord, maar ondanks hun inzet slaagden ze er niet in om de overwinning veilig te stellen. NEC Nijmegen bleek een geduchte tegenstander en wist de Rotterdammers goed onder druk te zetten. Dit resulteerde uiteindelijk in een gelijkspel, wat voor Feyenoord als een tegenvaller kwam.

Trainer Brian Priske benadrukte na afloop van de wedstrijd het belang van het benutten van kansen en het vasthouden van een voorsprong. Hij was duidelijk teleurgesteld over het verlies van twee kostbare punten en zal met zijn team hard moeten werken om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Quinten Timber, die bekend staat om zijn kritische houding, uitte zijn frustratie over de gemiste kansen en het gebrek aan scherpte bij Feyenoord.

Het gelijkspel tegen NEC Nijmegen zal ongetwijfeld als een wake-up call dienen voor Feyenoord, dat nu meer dan ooit zal moeten strijden om in de top van de ranglijst te blijven. De Rotterdammers zullen hun focus moeten verleggen naar de komende wedstrijden en alles op alles moeten zetten om hun doelen voor dit seizoen te bereiken.