×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Priske: 'Remise tegen NEC als dubbele zwaard'

Feyenoord-trainer Priske: 'Remise tegen NEC als dubbele zwaard'
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 10:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft na de gelijkspel tegen NEC geconstateerd dat zijn team zowel een probleem heeft opgelost als een nieuw probleem heeft gecreëerd. De Deense coach gebruikte een metafoor om dit te verduidelijken. Na de wedstrijd benadrukte Priske dat zijn ploeg een stap vooruit heeft gezet door een bestaand probleem op te lossen, maar tegelijkertijd een nieuw obstakel heeft gecreëerd dat aandacht behoeft.

Priske vergeleek de situatie van Feyenoord met een puzzel: "We hebben een lastig stuk van de puzzel weten op te lossen, maar daardoor is er een nieuw stuk bijgekomen dat we nog moeten leggen." De trainer benadrukte dat het belangrijk is om deze nieuwe uitdaging snel en effectief aan te pakken om de progressie van het team niet te laten stagneren.

De remise tegen NEC heeft Feyenoord dus gemengde gevoelens opgeleverd. Enerzijds is er opluchting dat een bestaand probleem is aangepakt, maar anderzijds is er ook het besef dat er nog werk aan de winkel is. Priske en zijn team zullen de komende dagen hard werken om het nieuwe probleem op te lossen en zich verder te ontwikkelen in de competitie.