×
Home Nieuws Livescore

Engelse pers looft Arne Slot na 'lelijke' Liverpool-zege

Engelse pers looft Arne Slot na 'lelijke' Liverpool-zege
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 09:48 uur

Nederlander Arne Slot ontvangt opnieuw lof vanuit Engeland na de overwinning van Liverpool op Wolverhampton Wanderers (1-2). De Engelse tabloids beschrijven de zege als de eerste 'lelijke' overwinning van Slot's tijdperk bij Liverpool. Desondanks heeft deze overwinning ervoor gezorgd dat The Reds nu de koppositie in de Premier League hebben veroverd.

Slot, die eerder dit seizoen Jürgen Klopp opvolgde als hoofdtrainer van Liverpool, heeft indruk gemaakt op de Engelse pers met zijn tactische aanpak en het vermogen om resultaten te boeken. Ondanks dat de overwinning op Wolverhampton Wanderers niet de meest overtuigende was, toont het de veerkracht en vastberadenheid van Slot's team om zelfs in moeilijke wedstrijden te zegevieren.

Met deze overwinning heeft Liverpool nu een voorsprong genomen in de strijd om het kampioenschap in de Premier League. De fans van de club zijn enthousiast over de prestaties van Slot en zijn team, en kijken reikhalzend uit naar wat de rest van het seizoen zal brengen onder zijn leiding. Arne Slot lijkt zijn stempel te drukken op het Engelse voetbal en wordt steeds meer gezien als een succesvolle en veelbelovende trainer in de Premier League.