×
Home Nieuws Livescore

Timber geërgerd door gelijkspel Feyenoord tegen NEC Nijmegen

Timber geërgerd door gelijkspel Feyenoord tegen NEC Nijmegen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 09:40 uur

Tijdens het duel met NEC Nijmegen op zaterdagmiddag heeft Quinten Timber, de aanvoerder van de Rotterdammers, flink wat frustraties ervaren. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 1-1, wat resulteerde in averij voor zijn team. Timber is van mening dat zowel hijzelf als zijn teamgenoten hogere eisen aan elkaar moeten stellen om betere prestaties neer te zetten.

De teleurstelling was duidelijk voelbaar bij Timber, die zich na afloop van de wedstrijd kritisch uitliet over het vertoonde spel. Hij benadrukte het belang van meer onderlinge druk en verwachtingen om zo tot verbetering te komen. De aanvoerder is vastberaden om samen met zijn team de lat hoger te leggen en te streven naar meer consistentie en succes op het veld.

De gelijke stand tegen NEC Nijmegen fungeert als een wake-up call voor Timber en zijn medespelers. Het is duidelijk dat er ruimte is voor groei en ontwikkeling binnen het team. Met een hernieuwde focus en vastberadenheid zullen de Rotterdammers streven naar een hoger niveau en betere resultaten in de komende wedstrijden. Timber is vastbesloten om zijn team te inspireren en te motiveren om samen te werken aan een succesvoller vervolg van het seizoen.