×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-fans uiten scherpe kritiek na gelijkspel tegen NEC

Feyenoord-fans uiten scherpe kritiek na gelijkspel tegen NEC
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 29 september 2024 09:24 uur

Na het gelijkspel van Feyenoord tegen NEC (1-1) waren Brian Priske en Quinten Timber niet verbaasd dat de meegereisde Feyenoord-fans hun ongenoegen lieten blijken. Vanuit het uitvak klonken harde woorden zoals 'schaam je kapot' direct na het laatste fluitsignaal. De supporters lieten duidelijk merken dat ze teleurgesteld waren in het vertoonde spel van hun team.

Priske, de hoofdtrainer van Feyenoord, gaf aan dat de reactie van de fans begrijpelijk was gezien de hoge verwachtingen die er zijn bij de club. Hij benadrukte echter dat het team er alles aan zal doen om de teleurstelling om te zetten in positieve energie en hard werken op het trainingsveld.

Timber, een van de spelers van Feyenoord, erkende dat de kritiek van de supporters terecht was en beloofde dat het team er alles aan zal doen om de fans weer trots te maken. Hij benadrukte dat de spelers de verantwoordelijkheid voelen om beter te presteren en de resultaten te verbeteren in de komende wedstrijden.

De gelijke stand tegen NEC was een tegenvaller voor Feyenoord, maar Priske en Timber zijn vastbesloten om samen met het team hard te werken en de supporters weer te laten juichen. De druk is hoog bij de Rotterdamse club, maar met de steun van de fans hopen ze snel weer successen te boeken en de teleurstelling van het gelijkspel om te zetten in overwinningen.