×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz verrast met basisplaatsen Pepi en Perisic

Peter Bosz verrast met basisplaatsen Pepi en Perisic
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 21:24 uur

Trainer Peter Bosz staat voor een luxeprobleem bij PSV na de wedstrijd tegen Willem ll (0-2). Tijdens het duel koos de oefenmeester ervoor om Ricardo Pepi en Ivan Perisic een basisplaats te geven, terwijl enkele normaal gesproken belangrijke spelers op de bank moesten plaatsnemen. Deze opvallende keuzes zorgden voor de nodige discussie en nieuwsgierigheid onder de fans en analisten.

Na afloop van de wedstrijd in Tilburg werd Bosz op de persconferentie geconfronteerd met vragen over zijn opstelling. De trainer moest uitleggen waarom hij besloot om Pepi en Perisic een kans te geven vanaf het begin, terwijl andere ervaren krachten genoegen moesten nemen met een plek op de reservebank. Bosz benadrukte het belang van rotatie en het vertrouwen in de breedte van zijn selectie, maar erkende ook dat het niet altijd gemakkelijk is om keuzes te maken.

De keuzes van Bosz lijken voorlopig goed uit te pakken, gezien de overwinning op Willem ll. Pepi en Perisic lieten zich gelden en droegen bij aan het behalen van de drie punten. Toch zal de trainer in de komende wedstrijden opnieuw voor lastige beslissingen komen te staan, aangezien de concurrentie binnen de selectie groot is. Het luxeprobleem van Bosz kan zowel een zegen als een vloek zijn, afhankelijk van hoe hij hiermee omgaat in het verdere verloop van het seizoen.