×
Home Nieuws Livescore

Beelen's blunder kost Feyenoord de overwinning tegen NEC.

Beelen's blunder kost Feyenoord de overwinning tegen NEC.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 19:48 uur

In een cruciale wedstrijd tegen NEC heeft Thomas Beelen van Feyenoord een kostbare fout gemaakt die het team duur is komen te staan. De verdediger verloor op pijnlijke wijze de bal aan Sontje Hansen, die vervolgens genadeloos toesloeg en NEC op voorsprong zette in het Goffertstadion. Met deze snelle goal keek Feyenoord al vroeg in de wedstrijd tegen een 1-0 achterstand aan.

De fout van Beelen zorgde voor een schokgolf binnen het Feyenoord-team, dat zich nu geconfronteerd zag met een lastige situatie. De verdediging van de Rotterdammers stond onder druk en moest alle zeilen bijzetten om verdere schade te voorkomen. Trainer Dick Advocaat keek bezorgd toe vanaf de zijlijn, wetende dat zijn team een zware taak had om de achterstand om te buigen.

Ondanks verwoede pogingen slaagde Feyenoord er niet in om langszij te komen en moest uiteindelijk met lege handen het veld verlaten. De fout van Beelen bleek een keerpunt in de wedstrijd te zijn en zorgde ervoor dat NEC met de volle drie punten aan de haal ging. Voor Feyenoord rest nu de taak om de teleurstelling te verwerken en zich te herpakken voor de volgende uitdaging in de competitie.