×
Home Nieuws Livescore

Bosz onthult reden PSV's moeite met baltempo, zwijgt over Veerman.

Bosz onthult reden PSV's moeite met baltempo, zwijgt over Veerman.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 19:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft aangegeven een vermoeden te hebben waarom zijn team dit seizoen meer moeite heeft met het spelen op een hoog baltempo gedurende bepaalde fases van wedstrijden. Hoewel de coach van de Eindhovenaren deze kwestie erkent, houdt hij zijn bevindingen nog voor zichzelf. Bosz lijkt terughoudend te zijn in het delen van zijn inzichten over de blessure van Joey Veerman, waardoor de fans in spanning blijven over de status van de speler.

De tactische aanpak van PSV lijkt dit seizoen niet altijd even effectief te zijn, wat mogelijk verklaart waarom het team soms moeite heeft om het hoge baltempo vast te houden. Bosz werkt echter achter de schermen aan oplossingen om de prestaties van zijn spelers te verbeteren en de juiste balans te vinden in het spel. De trainer blijft voorlopig terughoudend in zijn uitspraken, maar de supporters hopen op spoedige verbeteringen in het spel van hun geliefde club.

Wat betreft de blessure van Joey Veerman, blijft het vooralsnog onduidelijk hoe ernstig de situatie is en wanneer de speler weer in actie kan komen. Bosz houdt de ontwikkelingen rondom Veerman nauwlettend in de gaten en zal naar verwachting pas meer informatie delen zodra er meer duidelijkheid is over de blessure. De fans van PSV zullen geduldig moeten afwachten tot er meer nieuws naar buiten komt over de blessure van de talentvolle middenvelder.