×
Home Nieuws Livescore

Pepi schittert voor PSV in zevende Eredivisie-overwinning

Pepi schittert voor PSV in zevende Eredivisie-overwinning
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 18:48 uur

PSV blijft onverslaanbaar in de Eredivisie en heeft nu ook zijn zevende wedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg van trainer Peter Bosz boekte een belangrijke overwinning op Willem II, mede dankzij de uitblinkende Ricardo Pepi die met twee doelpunten het verschil wist te maken. De Eindhovenaren lieten zien dat ze over veerkracht beschikken door het dode punt te overwinnen en de volle drie punten binnen te slepen.

Ondanks de feestvreugde bij PSV, zijn er ook zorgen in Eindhoven. Middenvelder Joey Veerman moest geblesseerd het veld verlaten, wat voor onrust zorgde bij de supporters. Veerman, die de laatste wedstrijden in topvorm verkeerde, zal nu moeten herstellen van zijn blessure en het is nog onduidelijk hoelang hij uit de roulatie zal zijn. De blessure van Veerman is een tegenvaller voor PSV, aangezien hij een belangrijke schakel is in het team van Bosz.

Desondanks kan PSV terugkijken op een succesvolle wedstrijd waarin de ploeg karakter toonde en de overwinning verdiend binnenhaalde. Met deze zege blijft PSV meedoen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Eredivisie en laat het zien dat het dit seizoen serieus genomen moet worden. De supporters hopen dat de blessure van Veerman meevalt en dat de ploeg de goede vorm kan vasthouden in de komende wedstrijden.