×
Home Nieuws Livescore

Ricardo Pepi schittert met twee goals bij PSV-debuut.

Ricardo Pepi schittert met twee goals bij PSV-debuut.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 18:40 uur

De Amerikaanse aanvaller Ricardo Pepi heeft indruk gemaakt tijdens zijn eerste basisoptreden van het seizoen voor PSV. Tegen Willem ll kreeg Pepi de kans om als spits te starten en hij heeft die kans met beide handen aangegrepen. Met twee doelpunten heeft de talentvolle Pepi het lastige uitduel in Tilburg op zaterdag eigenhandig beslist.

Pepi, die bekend staat om zijn doelgerichtheid en snelheid, liet zien waarom hij een veelbelovend talent is voor PSV. Zijn scherpe afwerking en slimme loopacties zorgden ervoor dat hij de verdediging van Willem ll keer op keer wist te slim af te zijn. Met zijn twee treffers heeft Pepi niet alleen zijn eigen kwaliteiten laten zien, maar ook laten zien dat hij een belangrijke aanwinst kan zijn voor het team van PSV.

De supporters van PSV waren dan ook enthousiast over de prestaties van Pepi tijdens de wedstrijd tegen Willem ll. Met zijn doelpunten heeft hij niet alleen zijn eigen naam gevestigd, maar ook laten zien dat hij een speler is waar de club op kan bouwen. De coach en medespelers van PSV waren dan ook lovend over de bijdrage van Pepi en kijken uit naar wat hij nog meer kan laten zien in de rest van het seizoen.