×
Home Nieuws Livescore

Peter Bosz houdt Perisic en Bakayoko rust voor Willem II.

Peter Bosz houdt Perisic en Bakayoko rust voor Willem II.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 16:32 uur

Trainer Peter Bosz van PSV heeft ontkend dat Ivan Perisic zijn eerste basisoptreden zal maken voor de Eindhovenaren, ondanks de rust die hij Johan Bakayoko wil geven. Bosz heeft aangegeven dat hij de Kroatische speler graag in actie wil zien tijdens het aankomende Eredivisie-duel tegen Willem II. Daarnaast zal ook Ricardo Pepi naar verwachting een rol spelen in deze belangrijke wedstrijd.

Met de aanstaande confrontatie tegen Willem II in het vooruitzicht, kijkt Bosz ernaar uit om Perisic en Pepi in actie te zien. De trainer is vastbesloten om zijn team optimaal voor te bereiden en te laten presteren in deze cruciale wedstrijd. Hoewel Bakayoko rust zal krijgen, zullen Perisic en Pepi naar verwachting een belangrijke rol spelen in het streven naar een overwinning.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld uitkijken naar het mogelijke debuut van Ivan Perisic en de bijdrage van Ricardo Pepi in het duel tegen Willem II. Met Bosz aan het roer en een sterke selectie tot zijn beschikking, belooft het een boeiende wedstrijd te worden waarin de Eindhovenaren hun krachten zullen bundelen om de drie punten veilig te stellen.