×
Home Nieuws Livescore

Jorge Jesus haalt uit naar kritiek Koeman op Saudi League

Jorge Jesus haalt uit naar kritiek Koeman op Saudi League
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 15:08 uur

Trainer Jorge Jesus van Al Hilal heeft stevig gereageerd op de recente uitspraken van Ronald Koeman. De bondscoach van het Nederlands elftal uitte kritiek op de Saudi Pro League naar aanleiding van de transfer van Steven Bergwijn naar Al Ittihad. Jesus liet weten dat hij het niet eens is met de opmerkingen van Koeman en benadrukte het belang van respect tussen clubs en competities.

In een verklaring aan de pers benadrukte Jesus dat de Saudi Pro League een competitie is die serieus moet worden genomen. Hij wees op de groei en ontwikkeling van het voetbal in Saudi-Arabië en benadrukte dat de competitie steeds sterker wordt. De trainer van Al Hilal sprak zijn waardering uit voor de kwaliteit van het voetbal en de inzet van de clubs in de regio.

Jesus benadrukte ook het belang van samenwerking en respect tussen verschillende voetbalcompetities wereldwijd. Hij benadrukte dat kritiek op een competitie niet constructief is en dat het belangrijk is om elkaars voetbalcultuur te respecteren. De trainer riep op tot meer begrip en openheid tussen clubs en competities, zodat het mondiale voetbal verder kan groeien en bloeien.