×
Home Nieuws Livescore

Gyökeres mogelijk in actie tegen PSV ondanks blessure.

Gyökeres mogelijk in actie tegen PSV ondanks blessure.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 13:16 uur

Het ziet ernaar uit dat Viktor Gyökeres komende dinsdag toch kan spelen in de Champions League-wedstrijd tegen PSV. De spits van Sporting CP raakte vrijdagavond geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen G.D. Estoril Praia, maar lijkt op tijd fit te zijn voor het belangrijke duel. Gyökeres, die momenteel de topscorer is van de Portugese club, moest voortijdig het veld verlaten na het duel met Estoril Praia dat eindigde in een 0-3 overwinning voor Sporting CP.

De blessure van Gyökeres zorgde voor enige bezorgdheid bij de fans en de technische staf van Sporting CP, aangezien de spits een belangrijke rol speelt in het team. Met zijn doelpunten en aanvallende kwaliteiten is Gyökeres een cruciale speler voor de ploeg in zowel de nationale competitie als in Europa. Het feit dat hij mogelijk toch kan spelen tegen PSV is dan ook goed nieuws voor Sporting CP en de supporters.

De medische staf van Sporting CP zal de komende dagen Gyökeres nauwlettend in de gaten houden en zijn blessure verder evalueren. De spits zal intensief behandeld worden om op tijd fit te geraken voor de wedstrijd tegen PSV. De supporters hopen dan ook dat Gyökeres snel herstelt en zijn waardevolle bijdrage kan leveren in het cruciale Champions League-duel.