×
Home Nieuws Livescore

Tahith Chong zakt in na botsing tijdens wedstrijd

Tahith Chong zakt in na botsing tijdens wedstrijd
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 12:40 uur

Tahith Chong, de Nederlandse voetballer die momenteel uitkomt voor Plymouth Argyle, schrok fans op toen hij tijdens de wedstrijd tegen Luton Town plotseling in elkaar zakte na een harde botsing op het veld. De jonge aanvaller wist gelukkig op eigen kracht het veld te verlaten, maar de ernst van zijn blessure blijft vooralsnog onduidelijk.

De supporters hielden hun adem in toen Chong, bekend om zijn snelheid en behendigheid, plotseling neerging na de impact. Medische staf snelde naar zijn zijde en na een korte behandeling kon de Nederlander ondersteund het veld verlaten. Het incident zorgde voor bezorgdheid onder zowel de fans als zijn teamgenoten.

Hoewel Chong in staat was om zelfstandig van het veld te stappen, zal er nader onderzoek moeten worden gedaan om de exacte aard van zijn blessure vast te stellen. De club heeft aangegeven dat er verdere updates zullen volgen zodra er meer informatie beschikbaar is over de toestand van de talentvolle aanvaller. De fans van Plymouth Argyle hopen op een spoedig herstel voor Tahith Chong, zodat hij snel weer op het veld kan schitteren.