×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen's voorspelling Ajax - Besiktas compleet mis!

Valentijn Driessen's voorspelling Ajax - Besiktas compleet mis!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 12:32 uur

Valentijn Driessen, de chef voetbal van de Telegraaf, zat er flink naast met zijn voorspelling voor de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas. In de aanloop naar het duel dacht Driessen dat de Amsterdammers zouden verliezen, maar niets bleek minder waar. Ajax wist met overtuigende cijfers te winnen van de Turkse tegenstander, waarmee Driessen zijn ongelijk moest toegeven.

Tijdens de uitzending van Vandaag Inside werd Valentijn Driessen dan ook op ludieke wijze herinnerd aan zijn misplaatste voorspelling. De overige gasten en presentatoren konden het niet laten om de chef voetbal te plagen met zijn foute inschatting. Driessen kon er gelukkig wel om lachen en nam de plaagstoten sportief op.

De wedstrijd tussen Ajax en Besiktas bleek uiteindelijk een triomf voor de Amsterdammers, die met sprankelend spel en doelpunten hun tegenstander overklasten. Het was een avond waarop Valentijn Driessen zijn voorspellende gaven even moest bijstellen en waarop Ajax liet zien tot grootse prestaties in staat te zijn.