×
Home Nieuws Livescore

Ajax op jacht naar voortzetting winnende reeks tegen RKC

Ajax op jacht naar voortzetting winnende reeks tegen RKC
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 12:24 uur

Ajax zet na de indrukwekkende overwinning op Besiktas in de Champions League vol goede moed koers richting het uitduel tegen RKC Waalwijk. De Amsterdamse club hoopt de positieve flow vast te houden en opnieuw te schitteren op het veld. Trainer Francesco Farioli lijkt te vertrouwen op dezelfde basiself die eerder schitterde tegen de Turkse tegenstander.

Met de recente successen in het achterhoofd is de sfeer binnen de Ajax-selectie opperbest. De spelers zijn gebrand om ook in de Eredivisie te blijven presteren en de drie punten mee naar huis te nemen uit het duel met RKC. De fans kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd en hopen opnieuw te kunnen genieten van sprankelend voetbal.

Farioli zal ongetwijfeld zijn team motiveren om met dezelfde passie en vastberadenheid te spelen als tegen Besiktas. De Italiaanse coach weet dat geen enkele tegenstander onderschat mag worden en zal zijn spelers waarschuwen voor eventuele onderschatting. Met sterspelers als Dusan Tadic en Antony in topvorm lijkt Ajax klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging tegen RKC Waalwijk.