×
Home Nieuws Livescore

Vanenburg prijst talent Godts na individuele begeleiding bij Ajax

Vanenburg prijst talent Godts na individuele begeleiding bij Ajax
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 12:16 uur

Voormalig voetballer Gerald Vanenburg heeft zijn bewondering uitgesproken voor de jonge aanvaller van Ajax, Mika Godts. Vanenburg, die de zestigjarige leeftijd heeft bereikt, heeft persoonlijk de talentvolle Belg begeleid voordat hij groen licht kreeg om met het eerste team van Ajax te trainen in Amsterdam.

Vanenburg, die zelf een succesvolle carrière als voetballer heeft gehad, is onder de indruk van de vaardigheden en potentie van Godts. De ervaren oud-voetballer heeft Godts individueel begeleid om hem te helpen zijn talent verder te ontwikkelen en zijn kansen op een doorbraak in het eerste elftal te vergroten.

De lovende woorden van Vanenburg over Godts hebben de verwachtingen rondom de jonge speler verhoogd binnen de Ajax-gemeenschap. Met de steun en begeleiding van een voormalige profvoetballer als Vanenburg, lijkt de toekomst van Godts bij Ajax veelbelovend te zijn. Het is nu aan de jonge Belg om zijn talent en harde werk op het trainingsveld om te zetten in prestaties tijdens wedstrijden en zo zijn plek in het eerste team te veroveren.