×
Home Nieuws Livescore

FIFA schorst doelman Martínez voor opmerkelijke acties in interlands.

FIFA schorst doelman Martínez voor opmerkelijke acties in interlands.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 12:08 uur

De Argentijnse doelman Emiliano Martínez zal de komende twee interlands van zijn nationale team moeten missen vanwege een schorsing opgelegd door de FIFA. De 32-jarige keeper is bestraft vanwege een reeks opmerkelijke acties en zal daardoor niet kunnen deelnemen aan de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Venezuela en Bolivia. Deze schorsing komt als een flinke tegenslag voor het Argentijnse team, aangezien Martínez een belangrijke speler is in de selectie.

Martínez, die momenteel uitkomt voor Aston Villa in de Engelse Premier League, stond bekend om zijn uitstekende vorm en leiderschap op het veld. Zijn afwezigheid zal dan ook zeker voelbaar zijn voor het Argentijnse team tijdens de belangrijke kwalificatiewedstrijden. De reden achter de schorsing van Martínez is nog niet volledig duidelijk, maar het lijkt erop dat zijn gedrag tijdens eerdere wedstrijden tot deze maatregel heeft geleid.

De Argentijnse voetbalbond zal nu op zoek moeten naar een vervanger voor Martínez om het doel te verdedigen tijdens de komende interlands. Het is een uitdaging om een doelman van hetzelfde kaliber te vinden, maar de bondscoach zal ongetwijfeld zijn best doen om een geschikte vervanger te selecteren. De fans van het Argentijnse nationale team zullen hopen dat de ploeg ondanks de afwezigheid van Martínez toch succesvol zal zijn in de komende wedstrijden.