×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zonder Gimenez naar NEC, Priske kiest vervanger

Feyenoord zonder Gimenez naar NEC, Priske kiest vervanger
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 28 september 2024 11:48 uur

Aanstaande zaterdag staat er een spannende wedstrijd op het programma voor Feyenoord, want zij zullen op bezoek gaan bij NEC. De Rotterdammers zijn tot nu toe nog ongeslagen in de competitie en zullen er alles aan doen om deze reeks voort te zetten. Echter zullen zij het moeten doen zonder Santiago Gimenez, die niet beschikbaar zal zijn voor deze wedstrijd. Trainer Brian Priske zal daarom een vervanger moeten aanwijzen om het gemis van Gimenez op te vangen.

De afwezigheid van Santiago Gimenez zal een aderlating zijn voor Feyenoord, aangezien de aanvaller tot nu toe van grote waarde is gebleken voor het team. Zijn doelpunten en creativiteit zullen gemist worden, maar het biedt ook kansen voor andere spelers om zich te laten zien. Trainer Brian Priske zal dan ook met zorg zijn keuze maken voor de vervanger van Gimenez, in de hoop dat deze speler het verschil kan maken in de wedstrijd tegen NEC.

De wedstrijd tegen NEC belooft een interessante strijd te worden, aangezien beide teams gebrand zijn op de overwinning. Feyenoord zal erop gebrand zijn om de drie punten mee naar huis te nemen en hun ongeslagen status te behouden, terwijl NEC er alles aan zal doen om voor een verrassing te zorgen en de Rotterdammers te verslaan. Het belooft dus een boeiende confrontatie te worden tussen deze twee teams, waarbij de afwezigheid van Santiago Gimenez een extra dimensie toevoegt aan het duel.