×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn scoort eerste goal voor Al Itthad na Kanté-assist

Bergwijn scoort eerste goal voor Al Itthad na Kanté-assist
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 23:40 uur

Op vrijdagavond was het eindelijk zover voor Steven Bergwijn bij Al Ittihad. De voormalige Ajax-vleugelaanvaller wist zijn eerste doelpunt voor de club te maken, en wat voor een doelpunt! Na een briljante voorzet van niemand minder dan N'Golo Kanté wist Bergwijn de bal in het net te tikken. Een moment om nooit te vergeten voor de Nederlandse aanvaller.

De supporters van Al Ittihad waren in extase na het doelpunt van Bergwijn. De samenwerking tussen de Nederlandse aanvaller en de Franse middenvelder Kanté belooft veel goeds voor het team. De chemie tussen de twee spelers was direct zichtbaar op het veld en zorgde voor een prachtig doelpunt waar de fans nog lang over zullen napraten.

Voor Bergwijn was dit doelpunt een bevestiging van zijn kwaliteiten en een belangrijk moment in zijn carrière bij Al Ittihad. Na zijn overstap van Ajax naar de club uit Saoedi-Arabië was er veel verwachting rondom de jonge aanvaller, en met dit doelpunt heeft hij laten zien dat hij die verwachtingen kan waarmaken. De fans kijken nu al uit naar meer magische momenten van Bergwijn in het shirt van Al Ittihad.