Home Nieuws Livescore

Mickey van der Hart vergeet snel bezoek aan Heracles.

ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 23:08 uur

Het bezoek van Mickey van der Hart aan Heracles Almelo zal een wedstrijd zijn die hij snel wil vergeten. De doelman van sc Heerenveen maakte in de laatste minuten van de wedstrijd een cruciale fout, waardoor Heracles uiteindelijk met 2-1 de overwinning behaalde. Van der Hart, normaal gesproken een betrouwbare sluitpost, zal ongetwijfeld balen van zijn blunder die zijn team de drie punten kostte.

De wedstrijd begon veelbelovend voor sc Heerenveen, dat al vroeg in de eerste helft op voorsprong kwam dankzij een doelpunt van een van hun aanvallers. Echter, Heracles gaf niet op en wist in de tweede helft de gelijkmaker te scoren. Het leek er lange tijd op dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, totdat Van der Hart een ongelukkige fout maakte die Heracles de overwinning schonk.

De nederlaag zal een harde klap zijn voor sc Heerenveen, dat de punten hard nodig heeft in de strijd om een plek in de top van de Eredivisie. Voor Van der Hart zal het een bittere nasmaak zijn, wetende dat zijn fout het verschil heeft gemaakt tussen een gelijkspel en een nederlaag. Het is te hopen dat de doelman snel zijn zelfvertrouwen hervindt en zich kan revancheren in de volgende wedstrijd.