×
Home Nieuws Livescore

Teleurgestelde Gjivai Zechiël mist kans bij Feyenoord

Teleurgestelde Gjivai Zechiël mist kans bij Feyenoord
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 22:32 uur

In mei 2023 zorgde de transfer van Ramiz Zerrouki naar Feyenoord voor de nodige opschudding bij Gjivai Zechiël. De talentvolle speler was niet bepaald blij met de beslissing van de Rotterdamse club om Zerrouki binnen te halen. Zechiël had gehoopt op een kans om door te breken in het eerste elftal van Feyenoord en zag de komst van Zerrouki als een obstakel op zijn pad naar succes.

Als veelbelovende voetballer had Zechiël hard gewerkt om zijn plek in de hoofdmacht van Feyenoord te veroveren. Hij geloofde sterk in zijn eigen kwaliteiten en was ervan overtuigd dat hij klaar was voor de volgende stap in zijn carrière. De transfer van Zerrouki kwam dan ook als een teleurstelling voor Zechiël, die zich nu geconfronteerd zag met extra concurrentie binnen de selectie.

Ondanks zijn teleurstelling liet Zechiël zich niet uit het veld slaan. Hij besloot om zijn focus te behouden en keihard te blijven werken om zijn doelen te bereiken. Zechiël zag de komst van Zerrouki niet als een struikelblok, maar eerder als een extra motivatie om zichzelf te blijven verbeteren en te bewijzen dat hij thuishoort in het eerste elftal van Feyenoord. Met zijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen hoopte Zechiël alsnog zijn kans te grijpen en zijn droom waar te maken.