×
Home Nieuws Livescore

Wim Kieft bezorgd over toekomst Ten Hag bij United

Wim Kieft bezorgd over toekomst Ten Hag bij United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 21:56 uur

Voormalig Nederlands international Wim Kieft uit zijn zorgen over de toekomst van Erik ten Hag bij Manchester United. De Nederlandse trainer slaagde er afgelopen woensdag niet in om zijn team, dat op papier veel sterker was, FC Twente te verslaan. Dit resultaat heeft de druk op Ten Hag verder opgevoerd, aangezien ook in de Premier League de resultaten tot nu toe tegenvallen.

Met Manchester United dat worstelt om consistentie te vinden, groeien de twijfels over de capaciteiten van Ten Hag als manager van de club. De teleurstellende prestaties tegen FC Twente en in de competitie hebben geleid tot speculaties over zijn toekomst op Old Trafford. De fans en het bestuur van de club worden steeds ongeduldiger en eisen betere resultaten.

Kieft benadrukt dat de druk op Ten Hag alleen maar zal toenemen als de resultaten niet snel verbeteren. De voormalige spits waarschuwt dat de positie van de Nederlandse coach bij Manchester United op het spel staat als hij er niet in slaagt om de neerwaartse spiraal om te buigen. Ten Hag zal snel met oplossingen moeten komen om zijn positie veilig te stellen en het vertrouwen van de club en supporters terug te winnen.