×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen geërgerd aan Henderson's kritiek op Traoré.

Valentijn Driessen geërgerd aan Henderson's kritiek op Traoré.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 21:48 uur

De Nederlandse sportjournalist Valentijn Driessen was afgelopen donderdagavond behoorlijk geïrriteerd door het gedrag van Ajax-aanvoerder Jordan Henderson. Tijdens de wedstrijd gaf Henderson zijn teamgenoot Bertrand Traoré halverwege de tweede helft flink op zijn kop vanwege diens gebrek aan scherpte. Driessen, werkzaam bij De Telegraaf, kon totaal niet begrijpen waarom Henderson op zo'n manier zijn medespeler terechtwees.

Volgens Driessen was de manier waarop Henderson Traoré aansprak niet gepast en had dit beter binnenskamers besproken kunnen worden. De journalist benadrukte dat dergelijke conflicten op het veld de teamgeest en samenwerking kunnen schaden. Hij uitte zijn ongenoegen over de publieke berisping die Henderson aan Traoré gaf en vond dat dit niet bijdraagt aan een positieve sfeer binnen het team.

Driessen, bekend om zijn scherpe analyses, benadrukte dat het belangrijk is voor spelers om elkaar te steunen en op te peppen, in plaats van elkaar openlijk af te vallen. Hij hoopt dat Henderson en Traoré na het incident tot een oplossing kunnen komen en hun focus kunnen leggen op het gezamenlijke doel van het team. De journalist blijft kritisch op het gedrag van spelers en zal de situatie nauwlettend blijven volgen.