×
Home Nieuws Livescore

Ihattaren mogelijk in selectie RKC tegen Ajax zondag

Ihattaren mogelijk in selectie RKC tegen Ajax zondag
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 21:32 uur

Mohamed Ihattaren staat mogelijk voor een langverwachte terugkeer op het Eredivisie-toneel aankomende zondag. Volgens journalist Mike Verweij bestaat de kans dat de 22-jarige middenvelder zijn rentree zal maken in de competitie. Het is zelfs zo dat Ihattaren wellicht deel zal uitmaken van de wedstrijdselectie van RKC Waalwijk voor hun thuiswedstrijd tegen Ajax.

De jonge talentvolle speler heeft de afgelopen tijd met blessureproblemen gekampt, waardoor hij niet in actie kon komen voor zijn club. Fans en voetbalkenners kijken reikhalzend uit naar het moment waarop Ihattaren weer op het veld zal schitteren. Zijn technische vaardigheden en creativiteit worden node gemist in de Eredivisie, en zijn mogelijke terugkeer zal ongetwijfeld voor opwinding zorgen onder supporters.

Hoewel het nog niet definitief is bevestigd dat Ihattaren daadwerkelijk zal spelen tegen Ajax, groeit de speculatie en anticipatie rondom zijn mogelijke rentree. De middenvelder heeft in het verleden laten zien over veel potentieel te beschikken, en zijn aanwezigheid op het veld kan een grote impact hebben op het spelverloop van de wedstrijd. Zal Ihattaren zijn langverwachte comeback maken en zijn stempel drukken op het duel met de Amsterdamse grootmacht? Voetballiefhebbers zullen aankomende zondag in spanning afwachten.