×
Home Nieuws Livescore

NEC-coach Meijer optimistisch voor duel met Feyenoord

NEC-coach Meijer optimistisch voor duel met Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 17:08 uur

NEC-trainer Rogier Meijer is vol vertrouwen voor het aankomende duel tegen Feyenoord. De Nijmegenaren zullen zaterdag in hun eigen stadion de strijd aangaan met De Stadionclub. Meijer gelooft dat zijn team kansen heeft om een goed resultaat neer te zetten, vooral omdat hij van mening is dat Feyenoord nog niet op het niveau van vorig seizoen presteert.

Met het duel in het vooruitzicht, is Meijer druk bezig met het voorbereiden van zijn spelers. Hij benadrukt het belang van focus en discipline om tegen een tegenstander als Feyenoord te kunnen zegevieren. De trainer is ervan overtuigd dat zijn team de juiste mentaliteit heeft om de uitdaging aan te gaan en punten te pakken tegen de Rotterdamse club.

De supporters van NEC kunnen zich opmaken voor een spannende wedstrijd, waarin de Nijmeegse ploeg vastberaden zal zijn om te laten zien wat ze waard zijn. Meijer en zijn spelers zijn vastbesloten om alles te geven op het veld en te strijden voor de overwinning. Het belooft een boeiend duel te worden tussen NEC en Feyenoord, waarbij Meijer hoopt dat zijn team de kansen die ze zien, optimaal zullen benutten.