×
Home Nieuws Livescore

Rodri mist seizoen door blessure, bevestigt Manchester City-manager.

Rodri mist seizoen door blessure, bevestigt Manchester City-manager.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 15:48 uur

Manchester City-manager Pep Guardiola heeft bevestigd dat middenvelder Rodri de rest van het seizoen niet meer in actie zal komen. De vrees voor dit nieuws ontstond toen duidelijk werd dat de Spanjaard een ernstige knieblessure heeft opgelopen. Rodri zal dus een lange periode van revalidatie moeten ondergaan, wat een flinke tegenvaller is voor zowel de speler zelf als het team van Manchester City.

De afwezigheid van Rodri zal een grote impact hebben op het spel van de Engelse club. De 25-jarige middenvelder stond bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel te verdelen. Zijn afwezigheid zal dan ook zeker voelbaar zijn op het veld. Guardiola zal nu moeten nadenken over hoe hij het gemis van Rodri kan opvangen en welke spelers hij kan inzetten om het gat dat de Spanjaard achterlaat op te vullen.

De blessure van Rodri komt op een ongelukkig moment voor Manchester City, dat momenteel strijdt om de titel in de Premier League en ook nog actief is in de Champions League. Het gemis van een speler van het kaliber van Rodri kan het team parten spelen in deze cruciale fase van het seizoen. Het is nu aan Guardiola en zijn staf om met een plan te komen om het verlies van Rodri te compenseren en ervoor te zorgen dat Manchester City alsnog succesvol kan zijn in de resterende wedstrijden.