×
Home Nieuws Livescore

Ismael Saibari op weg terug bij PSV volgens Bosz

Ismael Saibari op weg terug bij PSV volgens Bosz
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 15:32 uur

Na een periode van blessureleed lijkt Ismael Saibari eindelijk weer op de weg terug te zijn bij PSV. De Marokkaanse international heeft hard gewerkt aan zijn herstel en zijn inzet wordt beloond. Tijdens een persmoment heeft trainer Peter Bosz aangegeven dat Saibari op de goede weg is en dat hij binnenkort weer in actie kan komen voor de Eindhovenaren.

Peter Bosz, die bekend staat om zijn vertrouwen in jonge talenten, is vol lof over de progressie die Saibari heeft geboekt. De coach is ervan overtuigd dat de aanvaller een belangrijke rol kan spelen in het team van PSV. "Ismael is een getalenteerde speler met veel potentie. Hij heeft hard gewerkt om terug te komen en ik ben ervan overtuigd dat hij ons nog veel kan brengen dit seizoen," aldus Bosz.

De supporters van PSV zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws over de naderende terugkeer van Saibari. De aanvaller, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, kan een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Bosz. Met zijn terugkeer in het vooruitzicht, lijkt PSV weer een extra wapen te hebben in de strijd om de top van de Eredivisie.