×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord herenigd met Trauner en Bueno tegen NEC

Feyenoord herenigd met Trauner en Bueno tegen NEC
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 15:16 uur

Feyenoord kan tijdens de komende uitwedstrijd tegen NEC weer rekenen op de inzet van Gernot Trauner en Hugo Bueno. De twee verdedigers zijn hersteld van blessures en zullen naar verwachting een belangrijke rol spelen in het team van trainer Brian Priske. De terugkeer van Trauner en Bueno zal de defensie van Feyenoord versterken en hopelijk bijdragen aan een positief resultaat in het duel tegen NEC.

Naast het goede nieuws over Trauner en Bueno heeft trainer Brian Priske ook een update gegeven over de geblesseerde spelers Calvin Stengs en Bart Nieuwkoop. Stengs en Nieuwkoop werken hard aan hun herstel, maar het is nog onzeker of zij op tijd fit zullen zijn voor de wedstrijd tegen NEC. Priske houdt de situatie van beide spelers nauwlettend in de gaten en zal op basis van hun fitheid beslissen of zij kunnen deelnemen aan het duel.

De terugkeer van Trauner en Bueno is een opsteker voor Feyenoord, dat de laatste tijd wisselvallige resultaten heeft geboekt. Met de verdedigers weer beschikbaar, hoopt de ploeg van Priske op een sterke prestatie tegen NEC en een positieve impuls voor de rest van het seizoen. Fans van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd en hopen op een overwinning om de strijd om de bovenste plekken in de competitie levend te houden.