×
Home Nieuws Livescore

Santiago Gimenez herstelt in Mexico, positief volgens Feyenoord-trainer.

Santiago Gimenez herstelt in Mexico, positief volgens Feyenoord-trainer.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 15:08 uur

De Mexicaanse spits Santiago Gimenez van Feyenoord herstelt momenteel niet in Rotterdam van zijn blessure, maar in zijn thuisland Mexico. Dit nieuws werd bevestigd door Feyenoord-trainer Brian Priske tijdens een persconferentie ter voorbereiding op het aankomende uitduel met NEC. Priske benadrukte echter de positieve kant van deze situatie voor Gimenez, aangezien hij in zijn vertrouwde omgeving kan werken aan zijn herstel.

Het feit dat Santiago Gimenez in Mexico revalideert, biedt hem de mogelijkheid om dicht bij zijn familie en vrienden te zijn tijdens zijn blessureperiode. Dit kan een positieve invloed hebben op zijn mentale gesteldheid en motivatie om zo snel mogelijk terug te keren op het veld voor Feyenoord. Trainer Priske is ervan overtuigd dat deze omgeving de spits zal helpen om sterker en fitter terug te keren.

Hoewel het natuurlijk altijd beter zou zijn geweest als Gimenez in Rotterdam kon herstellen onder direct toezicht van de medische staf van Feyenoord, ziet Priske ook de voordelen van deze alternatieve aanpak. De trainer benadrukte dat de club en de speler er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Gimenez op de juiste manier revalideert en zo snel mogelijk weer beschikbaar is voor het team.