×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong en Gavi bijna terug bij Barcelona

Frenkie de Jong en Gavi bijna terug bij Barcelona
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 14:48 uur

Het lijkt erop dat Frenkie de Jong binnenkort weer te bewonderen zal zijn op het veld van FC Barcelona, zo meldt trainer Hansi Flick tijdens de recente persconferentie van de Catalaanse club. De Nederlandse middenvelder, die de afgelopen tijd afwezig was vanwege een blessure, nadert zijn terugkeer en fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien.

Naast de terugkeer van De Jong is ook de jonge Spaanse talent Gavi op weg naar een rentree bij Barcelona. De 17-jarige middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn optredens dit seizoen en zijn mogelijke terugkeer zal ongetwijfeld een boost geven aan het team van Flick. Met zowel De Jong als Gavi die op het punt staan om weer beschikbaar te zijn, lijkt Barcelona klaar te zijn om weer te schitteren op het veld.

De fans van FC Barcelona zullen ongetwijfeld opgelucht zijn met het nieuws over de naderende terugkeer van Frenkie de Jong en Gavi. De Jong, die sinds zijn komst naar de club een belangrijke speler is geworden, wordt gemist in het middenveld van Barcelona en zijn ervaring en kwaliteiten zullen van onschatbare waarde zijn voor het team. Met de terugkeer van deze twee talentvolle spelers in het vooruitzicht, kunnen de supporters van Barcelona weer hoopvol uitkijken naar de komende wedstrijden.