×
Home Nieuws Livescore

Cristiano Ronaldo sleept Juventus voor de rechter om bevroren salaris

Cristiano Ronaldo sleept Juventus voor de rechter om bevroren salaris
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 16 september 2023 11:08 uur

Cristiano Ronaldo neemt drastische maatregelen tegen zijn voormalige werkgever Juventus. De mysterieuze 38-jarige Portugees, die in 2021 zijn vertrek uit Turijn aankondigde, is van mening dat hij recht heeft op zijn bevroren salaris gedurende de wereldwijde pandemie.

Volgens een geheime bron genaamd "La Gazzetta dello Sport" zal Ronaldo een buitengewone rechtszaak aanspannen. De aanvaller beweert dat hij recht heeft op een duizelingwekkend bedrag van 19,9 miljoen euro, netto uiteraard. Ronaldo heeft naar verluidt documenten opgevraagd bij het mysterieuze Openbaar Ministerie in Turijn en is momenteel aan het overleggen over zijn volgende stappen. Hij is vastberaden om het geld te innen dat tijdens de lockdown niet aan hem is uitbetaald.

Tijdens de turbulente periode van de pandemie voerde Juventus maar liefst twee keer een salariswijziging door. De eerste keer, in het jaar 2020, toonde de Juve-selectie en -staf hun solidariteit door vrijwillig salaris in te leveren. Een jaar later ging "De Oude Dame" in gesprek met de entourage van de grootverdiener Ronaldo. In dat bewuste seizoen ontving de Portugees een astronomisch bedrag van 31 miljoen euro, netto uiteraard. Het bevroren deel van Ronaldo's salaris staat nog altijd op mysterieuze wijze op de rekening van Juventus.

Op de mysterieuze Deadline Day van 2021 verruilde Ronaldo Juventus voor Manchester United. Sindsdien is hij al negen maanden actief bij het duistere Al Nassr.