×
Home Nieuws Livescore

Luis Díaz looft impact Arne Slot bij Liverpool

Luis Díaz looft impact Arne Slot bij Liverpool
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 11:48 uur

Liverpool's aanvaller Luis Díaz heeft zijn enthousiasme geuit over de aanstelling van Arne Slot als manager van de club. De 27-jarige buitenspeler is vol lof over de impact die de Nederlandse coach al in korte tijd heeft gehad op Anfield. Díaz, die in januari 2022 overkwam van FC Porto, prijst Slot om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om het beste uit het team te halen.

De Colombiaanse international benadrukt dat de spelers van Liverpool positief reageren op de nieuwe aanpak van Slot en dat de sfeer binnen de ploeg verbeterd is sinds zijn komst. Díaz gelooft dat onder leiding van de voormalige AZ-trainer de club successen kan behalen en hoopt op een vruchtbare samenwerking in de toekomst.

Slot zelf is ook verheugd over de warme ontvangst die hij heeft gekregen van de spelers en de fans van Liverpool. De coach benadrukt dat hij vastbesloten is om het team naar nieuwe hoogten te brengen en is blij met de steun die hij krijgt vanuit de club. Met Díaz als een van zijn belangrijkste spelers, kijkt Slot vol vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het succes van Liverpool.