×
Home Nieuws Livescore

Matchwinner Ion Nicolaescu ontbreekt, Amara Condé maakt debuut voor Heerenveen.

Matchwinner Ion Nicolaescu ontbreekt, Amara Condé maakt debuut voor Heerenveen.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 27 september 2024 09:08 uur

De Roemeense spits Ion Nicolaescu, die afgelopen weekend de held was in de derby tegen FC Groningen, zal vrijdagavond niet te bewonderen zijn in de wedstrijdselectie van sc Heerenveen. De aanvaller, die met zijn doelpunt de overwinning veiligstelde, lijkt dus een rustmoment te krijgen van trainer Johnny Jansen.

In plaats van Nicolaescu zal de Guinese verdediger Amara Condé hoogstwaarschijnlijk zijn officiële debuut maken voor de Friezen. De jonge talentvolle speler krijgt zo de kans om zich te bewijzen in het eerste elftal van sc Heerenveen. De supporters zullen met spanning uitkijken naar zijn optreden en hopen op een succesvolle start van zijn carrière bij de club.

Het team van voormalig topspits Robin van Persie zal het nieuwe Eredivisie-weekend aftrappen tegen Heracles Almelo. De wedstrijd belooft een spannende strijd te worden tussen de twee ploegen, waarbij sc Heerenveen op zoek zal gaan naar een nieuwe overwinning om hun positie in de competitie te versterken. De fans kunnen zich opmaken voor een boeiend duel op het veld, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om de drie punten binnen te slepen.